KOCAELİ / KARTEPE - Leyla Sarıgöl İlkokulu

Nis

"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler kapsamında okulumuz öğrencileri ile Kartepe Osmanlı Yaşam Müzesine gezi gerçekleştirildi,ayrıca okulumuz öğrencileri ile kaşıktan kuklalar hazırlanarak drama gösterileri yapıldı

Nis

Okulumuz 1-C sınıfı ,sınıf öğretmenleri Zeynep Esen KÜÇÜK ile birlikte Kocaeli Süleyman Demirel kültür merkezine giderek çocuk tiyatrosu ''Yaramaz Notalar''etkinliğine katıldılar.

Şbt

Sivil savunma haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.1.siren ile birlikte çök kapan tutun pozisyonuna geçen öğrencilerimiz 2. siren ile güvenli şekilde 1 dakika 54 saniye de binayı boşaltarak okulumuz toplanma alanına geçtiler.Tatbikatın başarı ile yapılmasına emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Sosyal Etlinlik Haftası ve Karne günü kapsamında okulumuzun tüm şubeleri bakanlığımızın gönderdiği plan çerçevesinde kermes,drama,oyun,gezi vs. etkinlikler yaparak karne haftasını dolu dolu geçirdiler.Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileryle Kartepe Osmanlı Yaşam Müzesi ve Hikmetiye Camii'sine geziye gidildi.Gezi kapsamında bizlere yardımcı olan ilgilere ve öğretmenlerimizden Nasrullah BARTU ile Nuray ÜNSAL DUĞDELEN'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni

Cumhuriyet Bayramının 100. yıldönümünü okulumuzda düzenlemiş olduğumuz programla, büyük bir çoşkuyla kutladık. Emeği gecenlere teşekkür ederiz. Yaşasın CUMHURİYET!

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim haftası okulumuzda törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende okul müdürümüz Bayram YILDIZ günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı,Öğrencilerimiz  şiirler okudu. Öğretmen ve öğrencilerimizin özveriyle hazırladıkları gösteriler beğeni ile izlendi.Program sonunda okulumuza gelen palyaço gösterisinin ardından 1.sınıf öğretmen ve öğrencileri ile fotoğraf çekimi yapıldı.İlköğretim haftasında programı hazırlamada emeği geçen, öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1-A,3-A,4-C sınıfları sınıf öğretmenleri Mediha ASILİSKENDER,Sultan CAN,Esra KOCAMAN öncülüğünde İzmit ilçesi Süleyman Demirel Kültür Merkezine giderek çocuk tiyatrosu etkinliğine katıldılar.

Ekm

Okulumuz 4/A Sınıfı "Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" kapsamında ilçemiz de yer alan Kocaeli Yıldız Entegre MTA Lisesi Radyo Televizyon Bölümü öğrencileri ve Değerli Öğretmenleri ile ''Röportaj Yapımı ''etkinliği yaptılar.Emeği geçen öğrencilere ve öğretmenlerimize ,proje kapsamında yardımcı olan tüm ilgililere teşekkür ederiz.