KOCAELİ / KARTEPE - Leyla Sarıgöl İlkokulu

Leyla Sarıgöl İlkokulu

Maşukiye Mah. Açelya Sok. No23 Maşukiye Kartepe/KOCAELİ
Vizyon
TÜRKİYE´NİN DÖRT BİR KÖŞESİNE ULAŞAN ÇAĞDAŞ EĞİTİM TEKNİKLERİ İLE DONANMIŞ, HEDEFLERİNİ BELİRLEMİŞ, KENDİNE GÜVENEN VE KENDİNİ YENİLEYEBİLEN, EĞİTİM ORDUSU İLE ÇEVRESİNE CEVAP VEREBİLEN, ÖĞRENCİLERİNE ÖĞRENMEYİ SEVDİREN ÖĞRETMEN VE VELİ DESTEĞİ İLE;MÜKEMMEL ÖĞRENCİLER YETİŞTİREN BİR OKUL OLMAKTIR.
Misyon
BİZ KARTEPE LEYLA SARIGÖL İLKÖĞRETİM OKULU ÇALIŞANLARI OLARAK:ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİM ÖĞRETİM SEVİYELERİNİ ARTIRMAK,DÜNÜ, BUGÜNE; BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN KÖPRÜLERİ KURABİLEN NESİLLER VE,SOSYAL VE DUYGUSAL YÖNDEN KENDİLERİNİ GELİŞTİRİP TOPLUMDA KENDİLERİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNİ SAĞLAMAK,OKULUMUZUN ÇEVRE OKULLAR ARASINDA EN BAŞARILI OKUL YAPMAK,İÇİN VARIZ...
Ulaşım
İzmit´ten sabah ve akşam mesai saatleri başlangıcı ve bitişinde 10-15 dk sıklıkla, gece ve gün ortasında 20-30dk sıklıkla Maşukiye belediye otobüsleri ve 645 numaralı Umuttepe belediye otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Maşukiye, Kartepe-Sapanca yolunda Kartepe Kayak Merkezi´ne çıkış yolunda bulunan bir semttir.
İl merkezine 17 km, ilçe merkezine 12 km mesafededir.